Altair House

Set above the pines in Canada's Charlevoix region, the Altair House uses its unique perpendicular design to maximize views of the surrounding scenery. A set of stacked south-facing glazed volumes run lengthwise across the property to take advantage of the river and forest below, while a grey wood clads the north-facing structure, housing the more private areas. Internally, Western cedar planks line the ceiling to add warmth to the open plan's concrete floors and black steel window frames. The interior isn't the only space with views, as the elevated outdoor pool and patio provide their own spectacular glimpse of the rustic landscape.

Photos: Adrien Williams / Bourgeois / Lechasseur Architects

Your crate × Close
Total

Free shipping over $49 in the U.S.
International rates at checkout. We're proud to offer a discount to Military, Nurses, and First Responders.