Infinity House

Perched atop a hill in northern Norway, the Infinity House uses a series of large apertures in its rectangular concrete form to maximize its views of the surrounding mountains and the Norwegian Sea. The interior of the superstructure is primarily open, with the living room, kitchen, and bedroom by an oversized bookcase on one end and a black box containing the bathroom on the other. Inside the box, there's a hidden staircase that leads up to the 21m infinity pool that makes up the roof, with a resting bath on one side, and a swimming land overlooking the water on the other. A restrained interior palette allows the colors of the outdoors to shine.

Photos: Vladimir Konovalov

Your cart

× Close
Total

Free ground shipping in the U.S.
International rates at checkout.
Returns & Refunds

Crate