Quest House

Overlooking the Durlston Country Park in Swanage, the Quest House is arranged to accommodate its sloped plot while maximizing views of its valley setting. The single-story structure is formed by two parallel concrete planes, anchored by timber dry-lining and glass. Appearing to levitate above the land, the home balances on a Purbeck stone retaining wall that separates the driveway and yard, creating a cantilever shelter to keep vehicles out of sight and out of the elements. Internally, an open living area and kitchen reside at the center, flanked by two bedrooms on either end, while full-height glazing frames in unspoiled views of the scenic valley and surrounding mature trees.

Photos: Ström Architects

Your cart

× Close
Total

Free ground shipping in the U.S.
International rates at checkout.
Returns & Refunds

Crate