Culvert Guesthouse

Nestled in a red pine forest in Japan, the Culvert Guesthouse is described as "a storage facility for archiving furniture, products, and artwork." A combination of civil engineering and product design, the sleek white structure comprised of four stacked tunnels connected by a flat roof. The channels are made of precast concrete, with the longest acting as a gallery to display unique pieces throughout its narrow channels. Below the rectangular plane, there's a living room and dining area, while a kitchen, bedroom, and bathroom with a sunken tub are located in an adjacent passageway. Floors are made of a combination of gravel and resin, and a lack of color and furnishing produces a clean, minimalist aesthetic.

Photos: Takumi Ota, Daici Ano / Nendo

Your crate × Close
Total

Free shipping over $200 in the U.S.
International rates at checkout. We're proud to offer a discount to Military, Nurses, and First Responders.