Fan Forest Houses

As the trees clear and open to the landscape, the Fan Forest Houses sit on a gentle, grassy slope. The three cabins rest on a concrete foundation perched above the terrain. Black timber laths clad their simple, gabled forms from top to bottom in order to camouflage the entire structure into the densely wooded background. A timber bridge leads to a covered entrance. Once inside, pale planks line the interior to create a warm, minimalist atmosphere. As you walk through the open living area, a wall of glazing highlights the scenery while opening to a cantilevered terrace. All of the units are positioned in different directions like a fan, offering each one a unique perspective of the Italian mountains in the distance.

Photos: Gustav Willeit / Bergmeisterwolf Architekten

Your crate × Close
Total

Free shipping over $25 in the U.S.
International rates at checkout.

Crate