Ghat House

Cascading down a steep slope on the coast of Chile, the Ghat House is inspired by the topography of the land. The large slanted roof is supported by 15 pillars. Each one is unique in form, softening the monolithic presence of the concrete structure. The majority of the living spaces are found within this diagonal plane creating varying heights throughout the interior. These spaces are accessed by a series of floating staircases. Contrasting wooden volumes housing the bedrooms separate the private areas from the communal spaces. Vast expanses of glazing interrupt the two main materials allowing for panoramic vistas of the Pacific Ocean.

Photos: Roland Halbe / Max Núñez Arquitectos

Your crate × Close
Total

Free ground shipping in the U.S.
International rates at checkout.

Crate