House by the Forest

Bordering the woods in a small village in the Czech Republic, the House by the Forest fits a contemporary interior inside its vintage shell. The home's exterior form was left in its original state, altered only by the addition of new windows and a wooden patio on the garden side. These minor modifications not only introduce the presence of natural light but also allow for new views of the scenic landscape. The interior saw a dramatic change with the removal of interior walls to create an open floor plan. A lightened timber ceiling and custom-made furniture refresh the existing attic, turning the space into a bright living area with glimpses of the neighboring treetops.

Photos: Boys Play Nice / Kaa-Studio

Your crate × Close
Total

Free shipping over $49 in the U.S.
International rates at checkout. We're proud to offer a discount to Military, Nurses, and First Responders.