Junction Shadow House

Once an exact replica of its neighbor, the Junction Shadow House underwent a complete renovation to set itself apart from its semi-detached twin. Wedged between two structures in a tight Toronto neighborhood, the only access to natural light comes from the north and the south ends. So the idea of light and shadows was created with a bright white and black color palette running throughout the entire home. The ground floor is comprised of an open-concept kitchen and dining area, while the second and third-floor attic house two bedrooms and a living area. The interior is connected by a staircase at the heart of the home, which includes a hidden compartment for shoes in its landing.

Photos: Revelateur Studio / Post Architecture

Your crate × Close
Total

Free shipping over $25 in the U.S.
International rates at checkout.

Crate