Koto Work Cabin

As more professionals shift to working from home, having a remote workspace is essential. U.K. studio Koto has designed a dreamy office you won't mind heading to. Created in collaboration with the New Art Centre, the Wabi Sabi-inspired tiny cabin features a sculpted exterior clad in charred timber planks. A contrasting interior is lined in sheets of wood. The pale surface reflects the incoming light while an expansive glazed panel frames in views of the outdoors. Off-grid and carbon neutral, the inaugural shelter is currently installed at the New Art Centre Sculpture Park where its geometric shell lives harmoniously alongside pieces by Richard Deacon and Michael Craig Martin.

Photos: Koto Design

Your crate × Close
Total

Free shipping over $99 in the U.S.
International rates at checkout. We're proud to offer a discount to Military, Nurses, and First Responders.