Light Wave House

Perched above Byron Bay, the Light Wave House is the ultimate hangout spot on the coast of Australia. The project consists of a cabana, swimming pool, and landscape set along The Lighthouse Walk. The structure's sculpted silhouette is like a piece of artwork set on the hillside to captivate the walkers that travel the busy, public walkway. Its folded form is clad in native Blackbutt, giving the shelter a warm contrast to the vibrant blue waters of the infinity pool. Inside, the cabana houses a shower, bathroom, and holding tank that collects rainwater from the roof to fill the pool. Its cantilevered design creates a balcony over the sloped site, framing in a piece of the waterfront while the pool offers expansive panoramas of the entire shoreline and horizon beyond.

Photos: David Taylor / Harley Graham Architects

Your crate × Close
Total

Free shipping over $25 in the U.S.
International rates at checkout.

Crate