Martis Camp

Sited on a hillside near Lake Tahoe, Martis Camp uses an L-shape to take advantage of the surrounding views. The exterior facade takes cues from its setting with a natural palette of cedar, zinc, and concrete — a scheme that blends into the forest during the warmer months but creates a contrast in the snow. The design of the home naturally divides the interior into two wings. The private area extends out off the slope of the site, creating a cantilevered master suite on the end. The communal living space runs horizontally with the landscape. Organized in a linear layout, floor-to-ceiling glazing affords the entire interior expansive views of the meadow below and the Pacific Crest mountain in the distance. The oversized flat roof extends out to create a covered terrace. Glazed panels open, expanding the main floor to the outdoor spa and soaking tub.

Photos: Joe Fletcher / John Maniscalco Architecture

Your crate × Close
Total

Free shipping over $25 in the U.S.
International rates at checkout.

Crate