Mews House

Sitting on a cobbled street in Highgate, North London, the Mews House uses a neutral palette to create space in a compact area. A pale Wienerberger Marziale brick was accented by a mortar mixed with white cement, lime, and washed river sand to cover the former garage, allowing the two-story structure to stand out in the sea of rust-colored facades. The bleached motif continues in the interior's open living plan with exposed brick, white-oiled Douglas fur, and concrete tiles to add a sense of space to the just 700 square foot structure. Complementing the minimal palette, a set of glazed doors brighten the ground floor with natural light, while also leading to an enclosed courtyard with ample space for plants and herbs.

Photos: Rory Gardiner / Russell Jones

Your crate × Close
Total

Free shipping over $49 in the U.S.
International rates at checkout. We're proud to offer a discount to Military, Nurses, and First Responders.