Portola Valley Renovation

Situated on a hillside, the Portola Valley home takes advantage of its hillside plot to afford sweeping views of its surroundings. The residence started out as a 1960s design that had undergone a series of poor remodels. Although it was deemed undesirable, the valley vistas and charming mid-century details made a case for a second life. The new layout includes an upper-level living space with exposed beams and a high, pitched ceiling. Large glazed openings flood the interior with natural light while exposing the wooded landscape. Off of the dining area, a deck expands the room to the outdoors, strengthening the connection to the natural setting. Below, an open-air veranda overlooks a swimming pool surrounded by a forest of towering live oak trees.

Photos: Joe Fletcher / Malcolm David Architecture

Your crate × Close
Total

Free shipping over $25 in the U.S.
International rates at checkout.

Crate