Ramat HaSharon Pavilion House

A series of sleek concrete cubes form the minimalist facade of the Ramat HaSharon Pavilion House. Intricate screens continue the geometric theme, filtering in light while adding texture to the flat exterior. Inside, the same delicate pattern is replicated in the stairway connecting all four floors. Private areas are housed above while the ground floor is occupied by the main living area. Polished concrete floors and white walls create the same restrained aesthetic throughout the open interior. Facing the backyard, a wall of glazing slides open to a terrace. The roof extends out over the patio, sheltering the area from the intense Israeli sun.

Photos: Amit Geron / Tal Goldsmith Fish Design Studio

Your crate × Close
Total

Free ground shipping in the U.S.
International rates at checkout.

Crate