Seachange House

Situated in Australia's Barwon Heads, the Seachange House bridges the gap between the area's traditional beach houses and contemporary architecture. The home is comprised of a series of stacked boxes. Their staggered placement creates an unconventional silhouette and allows for views in every direction. Each one is clad in timber slats made from sustainable Western Red Cedar. The timber screens create a sense of privacy while filtering in natural sunlight and controlling ventilation. Internally, white walls and natural wooden hues create a light, airy atmosphere. The spacious ground floor opens to a courtyard, offering outdoor living spaces to take advantage of the coastal setting.

Photos: Benjamin Hosking / Solomon Troup

Your crate × Close
Total

Free shipping over $25 in the U.S.
International rates at checkout.