Tunbridge House & Studio

Nestled on a 65-acre plot in Vermont's Green Mountains, the Tunbridge House & Studio pays homage to the area's rural architecture. The home is split between two pine-clad structures with asymmetrical metal roofs, resembling a barn and lean-to. Below the gabled roof is the main house, while the small shed-like volume houses a painting studio. Along with the entryway, an exterior deck provides an additional link between the two volumes, as well as an outdoor sitting area. Instead of the typical floor-to-ceiling glazing, the interior showcases the landscape with small windows that are carefully hung on the walls and ceiling, acting like live portraits of the surrounding scenery.

Photos: Michael Vahrenwald / New Affiliates

Your crate × Close
Total

Free shipping over $25 in the U.S.
International rates at checkout.

Crate