Valley of the Moon Retreat

Resting on a wooded slope, the Valley of the Moon Retreat is a summer refuge in the canopies of Sonoma. The board-form concrete and timber home is constructed from a series of volumes. Arranged in a U-shape, the network of structures sit on a concrete plinth forming a central courtyard that faces the forest. The platform extends to create an infinity pool and spa overlooking the valley below. internally, the living spaces wrap around the outdoor terrace. A minimalist atmosphere is established through white walls and contemporary furnishings including the cantilevered bunk beds that put a modern twist on the traditional camp bunkrooms. This restrained palette allows the surrounding treetops to take center stage from the large expanses of glazing found throughout the interior.

Photos: Butler Armsden Architecture

Your crate × Close
Total

Free shipping over $25 in the U.S.
International rates at checkout.