Visit Cart Search
Visit Cart

Link House

Located in the historic Pierson Place neighborhood of Phoenix, the Link House takes advantage of the warm climate with a clever design. The main living and dining space is wrapped with sliding glass walls measuring 24 feet long and 10 feet high that can be moved to open it in the front and back, creating an outdoor feel and allowing for natural air flow. The adjoining kitchen serves as a transition area between the more public areas and the home's three bedrooms and two baths. The clean, geometric design is finished with wood panels on the walls, concrete flooring, and glossy white cabinetry that contrasts with the black island in much the same way as the white box containing the kitchen and sleeping areas contrasts with the darker enclosure of the living and dining space.

Photos: Jason & Anna Photography / The Ranch Mine